Priser för blommor till begravning

"Låt blommorna viska ett sista farväl"

Med blommor förmedlar jag känslor. Jag vill ge dig ett så personligt avsked som möjligt, med dina tankar utgår jag ifrån vem personen var i livet. Att hjälpa dig med ditt sista farväl är det största uppdraget jag kan få.

Information om de olika begravningsblommor samt från priser

Priset på de olika arrangemangen varierar utifrån storlek, val av blommor och säsong.

IMG_4626 (1)

Liggande bukett

Liggande bukett är den enklaste och oftast den minsta av dekorationerna. Här är det vanligaste med ett kort som man skriver en sista hälsning på.

Från: 500 kr

Stående dekoration

Stående dekoration i oasis. Den här typen av dekoration är det vanligast att ge som nära anhörig, vän eller arbetskamrat. Här kan man ha band med en sista hälsning eller ett enkelt kort.

Från: 1200 kr

Rund dekoration

Rund dekoration är en dekoration i oasis. Den är vanligast att ge som nära anhörig, vän eller arbetskamrat. Här kan man likt den stående dekorationen ha band med en sista hälsning eller ett enkelt kort.

Från: 2300

IMG_6170

Hjärta

Hjärtat är en dekoration i oasis. Det är vanlig att ge som nära anhörig, vän eller arbetskamrat. Här har man oftast band med med en sista hälsning.

(Ca 37 cm) Från: 2500 kr

MTLQ7521

Kransar

Krans är, liksom den stående, vanlig att ge om man är nära anhörig, vän eller arbetskamrat. Här har man oftast band med en sista hälsning.

(Ca 37 cm) Från: 2500 kr

IMG_1871

Kistdekoration

Kistdekorationen är en dekoration på kistan som blir en del av begravningskostnaden.

Från: 3300 kr

IMG_3360

Personligt

Personliga binderier i form av gitarr, stol, nyckel, hammare, flygplan, båt, häst, nallebjörn, hästsko, ankare, fotboll, motorcykel, flagga, fjäril.

Från: 3500 kr

begband

Band

Vid beställning av band ingår det två band. På det ena bandet skriver man en hälsning och på det andra bandet skriver man vem det är från.

300 kr/två band

Handblomma

Hos BlomsterTjejen kan du köpa handblommor vid beställning av övriga binderier. Dessa lämnas i cermoniplatsens förrum märkt med beställarens namn.

Från: 55 kr

"Jag förmedlar blommor som ger en sista glimt av vem personen var i livet"

Att göra en begravning så personlig som möjligt kan vara ett arrangemang med svampar till den som älskar att plocka korgen full av skogens guld, ett gitarrarrangemang till den som älskade att spela eller ett flygplan i blommor som speglar den som älskade sitt yrke.

Kontakta mig via telefon 073-651 01 98 eller maila info@blomstertjejen.se.

Det går att boka hembesök eller komma förbi butiken i Åkersberga.

Ni hör av er på det sätt som känns bäst för er.