Om mig

Veronica Wallberg heter jag. Jag är utbildad florist genom Munkeröds floristutbildning i Stockholm och har tidigare arbetat i blomsterbutik. Jag har ett enormt driv och brinner för att få ge vidare. Blommorna är min inspiration och stora kärlek.

Jag har förverkligat min dröm och startat mitt företag Blomstertjejen. Jag vill få utlopp för min kreativitet och mina idéer. Jag brinner för floristyrket, blommor, skapande och för att hjälpa människor med ett vackert sista farväl genom blommorna. Att hjälpa dig med ditt sista farväl är det största uppdraget jag kan få.

Storytelling: Älskade morfar

När jag rullar in på tomten förstår jag vad morfar verkligen älskade. Sin trädgård! Barnbarnet ville att jag skulle åka till morfars tomt, se vad han tyckte om och plocka med något från hans egna trädgård som jag kunde föra vidare i deras sista hälsning.

"Jag förmedlar blommor som ger en sista glimt av personen"

Mitt mål med den färdiga dekorationen är att de anhöriga skall känna den värme han/denne/deras anhörige utstrålade, se hans trädgård i de blommor jag använt mig av, samt känna känslan och få upp de minnen de har/haft från när han levde.

Att få en sista glimt av personen förmedlat i blommor – Det är min drivkraft!