Har du hittat ditt livs kärlek?

BlomsterTjejen hjälper dig att göra drömmar till verklighet med vackra blommor

Boka bröllopskonsultation 

Under er bröllopskonsultation utgår vi från era tankar och idéer och skissar på olika möjligheter för att göra era drömmar till verklighet. 
Boka konsultation genom att maila info@blomstertjejen.se eller ring mig på 073-651 01 98

BlomsterTjejen erbjuder hembesök.

Smycka ert bröllop med vackra blommor.

Känslan att möta brudparet på sin stora dag är oslagbar, glädjen som lyser i ett smått stressat ögonblick vid överlämningen av blommorna. Klänningen är upphängd i det mysiga rummet med en stämning likt ingen annan, lugn musik hörs genom högtalarna, frissan är på plats för håruppsätningen, sminkösen står beredd att ta vid. Tärnornas nervositet lyser igenom likt brudens, vilken dag! En dag att minnas för livet!

Brudgummen som kommer in i rummet, med en halv oknuten slips något famlande, en lugn bestman kommer efter. Vi klarar slipsen själva hör jag honom säga. 
Och jag fick se glimten även av honom! Så glad att jag har äran att få vara en del i deras bröllop.

Jag önskar dom lycka till och fortsätter vidare.

Blommorna är en stor del av planeringen inför er stora dag. Jag hjälper er gärna att göra er dag oförglömlig med vackra blommor. 

Jag hjälper er att hitta just erat tema för dagen. Stort som litet, det som passar er bäst! 

Här vill jag genom hembesökstjänsten erbjuda er att i lugn och ro göra en beställning efter era önskemål. 

Alla ska få chansen att förgylla sin stora dag med fina bröllopsblommor.


Ett bröllop är inte det andra likt

Inom brudbinderi och bröllopsdekoration brukar brudbuketten spegla de övriga dekorationerna. 

Brudbuketten är given säger brudana, till brudgummen är det vanligt med ett corsage som speglar brudbuketten, en minidekoration att fästa på frack, kavaj eller liknande. Näbb och tärnbuketter brukar vara en mindre bukett som även den speglar brudbuketten. Bröllopsdekorationer innefattar ofta brudbåge, bordsdekorationer och dekorationer vid cermoniplatsen. Brudbågen kan var hög eller låg, den höga är tänkt att ha där cermonin äger rum eller som ingång till cermoniplatsen. Den låga bågen är tänkt att ha på bordet, placerad där brudparet sitter.

Made with SuperEasy