Begravningsblommor

BlomsterTjejen hjälper dig att göra en sista hälsning genom blommorna.

Boka konsultation för begravning

Under er konsultation träffas vi och går igenom blommorna inför begravningen. 
Arrangemangen görs efter era önskemål.
Hör av er när ni så önskar och på det sätt som passar er bäst.

Boka genom att maila: info@blomstertjejen.se eller telefon 
073-651 01 98.
BlomsterTjejen erbjuder hembesök.

Jag hjälper er att göra en sista hälsning genom blommorna

 
När vi förlorar någon vi håller kär stannar allt runt omkring, livet blir aldrig som vi en gång tänkt. Våra känslor hamnar på utsidan och vi kan inte längre styra våra liv. Att planera och försöka göra begravningen så fin och personlig som vi vill kan vara svårt när vi är mitt uppe i sorgen kring den bortgångne. Jag vill kunna erbjuda er hembesök vid beställning av begravningsbinderier. Själv anser jag att man bör få göra detta i lugn och ro hemma i tryggheten istället  för att stå i butik med den stress det kan ge. Om ni vill beställa utan hembesök så går det bra att kontakta mig via telefon 073-651 01 98 eller maila info@blomstertjejen.se. Ni hör av er på det sätt som känns bäst för er.
 
Att göra en begravning så personlig som möjligt kan vara att ett arrangemang med svampar till den som var svampälskare, ett gitarrarrangemang till den som älskade att spela gitarr eller en hammare klädd i blommor som speglar den som älskade sitt yrke. Det finns så mycket att ge. Av de förutsättningar jag får av er kan jag göra blommorna så personliga som möjligt.
 
Jag hjälper er att göra en sista hälsning genom blommorna och ge er en sista glimt av vem personen var i livet.
Ett fint avslut och ett vackert sista farväl är något vi alla vill ge.
 
Information om de olika begravningsbinderierna samt riktpriser 
Priset på de olika arrangemangen varierar utifrån val av blommor, säsong och dess storlek.

Kistdekorationen är en dekoration på kistan som blir en del av begravningskostnaden.
Från: 3100 kr

Stående dekoration är en dekoration i oasis. Den här typen av dekoration är det vanligast att man ger om man är nära anhörig, vän eller arbetskamrat. Här kan man ha ett band med en sista hälsning eller ett enkelt kort. 
Från: 900 kr

Liggade sorgdekoration är en dekoration i oasis. Den är vanligast att ge som nära anhörig, vän eller arbetskamrat. Här kan man likt den stående dekorationen ha band med en sista hälsning eller ett enkelt kort. 
Från: 695 kr
 
Cypresskrans med dekoration är, liksom den stående, vanlig att ge om man är nära anhörig, vän eller arbetskamrat. Här har  man oftast ett band med en sista hälsning. 
Från: 1500 kr

Hjärta, kors eller krans är en liggande dekoration i oasis. Den är vanlig att ge som nära anhörig, vän eller arbetskamrat. Den sista hälsningen skrivs på ett band eller ett kort. Från: 1900 kr  (37cm)

Liggande sorgbukett är den enklaste och oftast den minsta av dekorationerna. Om man till exempel har varit grannar eller kusiner, men egentligen inte umgåtts, så är det den vanligaste dekorationen att ge. Här är det vanligaste med ett kort som man skriver en sista hälsning på. 
Från: 520 kr

Personliga binderier  i form av gitarr, flygplan, hammare,  flygplan, båt, häst, nallebjörn, hästsko, häst, ankare, fotboll,  motorcykel, flagga, fjäril, 
Priser utifrån val av blommor, form och storlek. För prisinfo kontakta mig via kontaktformuläret eller på telefon 073-6510198.
 
Handbuketten, även kallad handblomma, är en enkel bukett oftast bestående av en blomma och något grönt.
Hos BlomsterTjejen kan du köpa handbukett/er  vid beställning av övriga binderier. Dessa lämnas i cermoniplatsens förrum märkt med beställarens namn. 
Från: 55 kr

Band. Vid beställning av band ingår det två band. På det ena bandet skriver man en hälsning och på det andra bandet skriver man vem det är från. 
250 kr/två band
Extra band kostar 50 kr 
Kort kostar inget extra.

BlomsterTjejen erbjuder fria leveranser till Österåkers kyrka och Östra Ryds kyrka.
 
 
                                                                                      
Made with SuperEasy